vineri, 20 noiembrie 2009

Mancarica de fasole verde

Se pune la calit o ceapa, un morcov si 3 catei de usturoi, apoi se adauga fasolea curatata si taiata.
Eu obisnuiesc sa o dau prima data intr-un clocot si sa arunc apa.
Se completeaza cu apa, cand e aproape fiarta se pune o lingura de pasta de rosii, sare, piper.
Vara folosesc rosii.
Daca e prea subtire dizolv o lingura de faina cu putina apa si o pun peste fasole, o las sa mai fierba putin, adaug patrunjel verde si gata.



2 comentarii:

  1. da, mancare buna si arata bine, felicitari.... dealtfel printre favorite la oameni...

    idei din aceasta categorie se mai pot lua si din meniurile acestor restaurante: mancare romaneasca...

    sau mancare traditionala...

    si se poate testa bineinteles caci toti de aici livreaza la domiciliu ...

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly