miercuri, 23 octombrie 2013

Ciulama cu ciuperci


  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri de ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 1 cana lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel  verde
Ciupercile se spala bine de pamant si se taie feliute nu prea marunte, ele vor scadea la fiert.
Ceapa si usturoiul se taie marunt si se pun la calit in uleiul bine incins.
Cand ceapa devine sticloasa se pun ciupercile si o jumatate cana de apa, se lasa sa fiarba inabusit sub capac, la foc mic.
Faina se dizolva in laptele rece si se toarna peste ciupercile, se amesteca bine, se condiementeaza cu sare si piper, se pune patrunjelul verde si se mai lasa sa dea un clocot.
Se servescste cu mamaliga sau cartofi prajiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly